Vrienden van Amphia

Lichtjes- en kerstballenactie 2020

Koop jij ook symbolisch lichtjes en/ of kerstballen in de kerstboom voor Amphia?

Dit jaar zullen de kerstdagen anders dan anders zijn door de invloed van COVID-19. Waar normaal de decembermaand voor veel mensen in het teken van samenzijn en gezelligheid staat, moet iedereen nu zoveel mogelijk binnen blijven, is er onzekerheid en zijn er zorgen over de toekomst. Dat geldt ook voor patiënten die tijdens kerst en oud- en nieuw in het ziekenhuis moeten verblijven of voor medewerkers die dan moeten werken. Graag willen wij hen een hart onder de riem steken, hen licht in de duisternis geven en het huiselijker maken; tijdens de feestdagen en ook voor daarna.

Met de fantastische hulp van Cadetten van de KMA, lichtsponsor Anetwerk en andere betrokken bedrijven uit de regio Breda, heeft Stichting Vrienden van Amphia een kerstboom kunnen schenken aan patiënten en medewerkers. Woensdag staken Pam, Cato en Isabela de lichtjes in de boom aan. Pam en Cato – samen Team Kerstengel Breda – hingen ook twee zelf versierde kerstballen in de boom. De lichtjes en de kerstballen in de boom zijn voor de patiënten en medewerkers van Amphia. Voor 3 euro kan je symbolisch een lichtje en/ of kerstbal kopen en zo onze actie steunen. De opbrengst is bestemd voor onze patiënten en medewerkers om het verblijf in Amphia prettiger te maken.

Wil jij ook symbolisch voor 3 euro één of meer lichtjes en/ of kerstballen kopen?

Lichtje(s) kopen
Kerstbal(len) kopen

Als je zelf een actie wilt opzetten, bijvoorbeeld met je buurt of (sport) vereniging, je collega’s, bedrijf, etc., dan kan dit natuurlijk ook.

Als je vragen of hulp nodig hebt kan je altijd contact opnemen met ons via vrienden@amphia.nl of met Giel Baaij op gbaaij@amphia.nl of 06-21273352.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Stichting Vrienden van Amphia maakt deze lichtjesactie mogelijk in samenwerking met:

Koninklijke Militaire Academie Breda

Burgers Verhuur B.V. Breda

Van Haperen Dakbedekkingen B.V.

Treeport

Bereik

Sligro

GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Anetwerk Personeelsdiensten (lichtsponsor)

Brouwers Groenaannemers

Maximaal Feest Verhuur

IKEA

Design by Rudó

Deze actie delen: